NBD Biblion Zoetermeer

de opdracht

NBD Biblion is dé dienstverlenende organisatie voor openbare bibliotheken en scholen in Nederland. Lagere productiekosten, betere samenwerking tussen productie en redactie en het verlagen van de exploitatiekosten waren de belangrijkste redenen voor een nieuwe huisvesting. Er is een zeer duurzaam gebouw gerealiseerd waarin de logistiek van de productie drastisch is verbeterd en daarmee de kwaliteit van de dienstverlening verhoogt. Een gebouw waarin medewerkers gestimuleerd worden optimaal met elkaar te communiceren. De grote hoeveelheid daglicht in het gebouw zorgt tevens voor een gezonde werkomgeving.

De nieuwbouw bevat een grote productiehal en een kantoorgedeelte. In opdracht van aannemer Heembouw Amersfoort heeft het team van Matrix binnen dit kantoorgedeelte de volledige stoffering verzorgd. Het gaat hier om in totaal ca. 2900 m² tapijttegels van Desso, type Flow met hierin opgenomen diverse kleurvlakken van de Interface Palette 2000 tapijttegel. Een mooi project waar wij met plezier aan hebben mee gewerkt.

Fotografie: Ben Aarts

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?