Trifleet Dordrecht

Trifleet Dordrecht

de opdracht

Trifleet koos voor de huisvesting van haar hoofdkantoor voor het pand “Post 120” in het centrum van Dordrecht. Dudok Groep bouwde dit voormalige postkantoor om tot een duurzaam complex voor wonen, werken en winkelen.
Het interieurontwerp voor de kantoorruimte van Trifleet kwam tot stand volgens drie belangrijke peilers die de opdrachtgever graag in het interieur wilde terugzien: “Transparantie van de organisatie, huisstijl in de kleur rood en duurzaamheid. Het resultaat is een lichte en open werkvloer met een prettige akoestiek naar een ontwerp van Esther Canisius te Dordrecht. Een en ander kwam tot stand door zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen en middelen. Wij van Matrix Projectvloeren hebben in opdracht van Krijgsman Bouw hier de volledige stoffering verzorgd. Toegepaste materialen zijn o.m. een tapijttegel van InterfaceFlor, type Human Nature in 4 kleuren, in een verrassend patroon gelegd.
Paradepaardje in het interieur is de kantine die op een podium rond de 2 oude liftschachten is gesitueerd. Op dit podium hebben wij pvc stroken, type Blackjack Oak, van Moduleo toegepast waardoor het net lijkt of dit podium volledig uit echt hout is opgebouwd…. De pvc stroken zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.

Fotografie: Michel de Groot

toegepast materiaal

590 m² tapijttegel van InterfaceFlor, type Human Nature, 4 kleuren
75 m² pvc strook van Moduleo, type Blackjack Oak

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?