Intralox Hoofddorp

Intralox Hoofddorp

de opdracht

Intralox is een wereldwijd toonaangevende leverancier van transportoplossingen voor het verplaatsen van kritieke producten. Onder de oplossingen die Intralox produceert vallen lopende banden en sorteringssystemen voor onder andere de voedsel- en drankenindustrie, bandenproducenten, industrieel maatwerk. 

In opdracht van Systabo en naar een uitdagend vloerontwerp van Interface hebben wij hier in hun nieuwe kantoor ca. 1.950 m2 looselay pvc stroken en ca. 2.800 m2 tapijttegels, beide in visgraat motief, gelegd.

GZ mocht in het nieuwe pand van Intralox samen met projectarchitect Kelly de Jong, stylist Odette Hayer, en interne partner Danielle Hagers de inrichting verzorgen. Productie speelt een belangrijke en centrale rol in het nieuwbouwpand. Vanuit de entree, het restaurant en de meeste vergaderruimtes kijk je uit op de productiehal.

Het was belangrijk voor de beleving om tussen het kantoor en de productie eenheid te creëren. De blauwe en gele accentkleuren die je veel in de productiehal tegenkomt zijn daarom doorgetrokken in het kantoormeubilair, bijvoorbeeld in de lockers, de scheidingswanden en het zitmeubilair in de overlegruimtes.

toegepast materiaal

  • 1.673 m2 Interface looselay pvc stroken, type Level Set, Natural Woodgrains
  • 273 m2 Interface looselay pvc stroken, type Look Both Ways – Walk on By
  • 560  m2 Interface tapijttegels, type On Line
  • 187 m2 Interface tapijttegels, type Touch of Timber
  • 2.050 m2 Interface tapijttegels, type World Woven, diverse kleuren
  • 88 st betontrappen bekleed met Forbo Eternal Material, kleur Neutral Stone, incl. aanbrengen trapneuzen
  • 1 wenteltrap entreehal bekleed met Forbo Material, kleur Grey Slate, incl. aanbrengen trapneuzen
  • 591 m1 leveren/aanbrengen alu plint 120mm hoog
advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?