Point Logic Rotterdam

de opdracht

Sinds de oprichting in 1992 houdt Point Logic zich bezig met slimme en innovatieve oplossingen om bedrijven betere beslissingen te laten nemen. Dit doen zij voor de media en marketing wereld en voor het Human Resources speelveld waar zij een unieke rol vervullen met hun kwantitatieve aanpak en innovatieve software suite f3>

Inzicht in de langere termijn effecten van de huidige beslissingen is waar Point Logic vele organisaties en individuen mee mag helpen.

Door hun gestage groei moesten zij omzien naar een nieuwe kantoorlocatie voor hun bedrijfsactiviteiten. Deze hebben zij recent gevonden op de 12e e 13e verdieping in het Victoria gebouw, gelegen aan de Facinatio Boulevard te Rotterdam.

Op basis van een ontwerp van Marleen Smeets van MHS ontwerpt en in opdracht van DMC hebben de stoffeerders van Matrix hier een vloer gerealiseerd bestaande uit ca. 900 m² tapijttegels, type Interface Neteffect, Caspian en een pvc strook, geplaatst op een magnetisch folie van TFD Floortile, ca. 200 m².

De mooie projectfoto’s spreken voor  zich: een project waarin door de toepassing van enkele bijzondere elementen, zoals bijvoorbeeld een wand gemaakt van pallets, een open en uitdagende sfeer werd bereikt die passend is bij de ondernemende en innovatieve cultuur van het bedrijf.

Fotografie: Michael Van Oosten Photography

toegepast materiaal

  • TFD Mag 3mm, 07 PU Dark Brushed Oak, 200 m² pvc stroken
  • Interface, NetEffect Caspian, drie kleuren, 900 m² tapijttegels
advies nodig?
Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?