Vanbreda te Gouda

Vanbreda te Gouda

de opdracht

Sinds maart 2017 werken Vanbreda Risk & Benefits en Kettlitz Wulfse Verzekeringen samen. Met ingang van 11 juni treden zij gezamenlijk naar buiten en werken ze vanuit één kantoor aan de Kampenringweg 45D in Gouda.  In opdracht van een van onze vaste relaties hebben wij de 3e en 4e verdieping mogen voorzien van diverse tapijttegels en pvc stroken.

Het doel was om een fijne werkplek te creëren voor het personeel. Dit heeft de architect gedaan door te kiezen voor natuurlijke materialen. Hierdoor krijgt het geheel een warme uitstraling. De kleuren blauw en groen vormen een lijn door het design. Deze kleuren geven een frisse touch en passen goed bij de huisstijl van Vanbreda.

 

toegepast materiaal

465 m² tapijttegel van Desso, type Essence
560 m² pvc strook van ProjectFloors, type PW3110 en TR556
530 m² tapijttegel Modulyss, type First Absolute

advies nodig?

Behoefte aan advies of bent u opzoek naar een uitvoerende partij voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door zich actief en flexibel op te stellen heeft Matrix uitstekend geholpen om een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Vivare

We troffen hier tijdens de renovatie een zeer slechte vloer aan. Mede door de deskundige adviezen van Matrix is de dekvloer volledig gerenoveerd en is hier uiteindelijk een mooi resultaat bereikt

Vrijwillgers Centrale Utrecht

Op zoek naar een projectvloeren- en inrichtingsbedrijf?